Leden

VOCUS

Fotovriendenkring

VOCUS leden galerie

© Foto Aimé Declercq

LEDEN GALERIE

 

In onderstaande galerie vind je werken van enkele van onze leden.

Het is een greep uit de talrijke creatieve en diverse beelden van onze leden, VOCUS legt geen beperkingen op naar creativiteit en smaak, bij ons gaat het om de liefde voor de fotografie, wij hebben respect voor ieders interesse en hopen er vroeg of laat ook technieken en visies van te leren.

Macro, landschap, architectuur, straatfotografie enzoverder bij VOCUS kan en mag iedereen zijn ding doen.

Zolang het maatschappelijk aanvaard en niet grensoverschrijdend is kan ieder fotograaf bij VOCUS zijn gading wel vinden.

Graag leren we dan ook van de specialisten, op onze uitstappen kunnen we allemaal wel eens iets leren van een techniek die we nog niet onder de knie hebben of die we door andere interesses nog niet geprobeerd hebben.

Kortom bij VOCUS voelt iedereen zich onmiddellijk thuis, we hebben de fotografie in ons hart, het toestel in de hand en het beeld in zicht.

Klik op de foto's om te vergroten

 

© Alle foto's mogen niet zonder toestemming van de fotograaf voor om het even welke reden gekopieerd of gebruikt worden.

© Marleen De Clercq

© Pascal Pluim

© Aimé De Clercq

© Luc De Herdt

© Dirck Demuynck

© Ivan Van Heule

© Luc Van der Bruggen

© Sonja De Wispelaere

© Jürgen Van de Winckel

© Danny Devriese

© Cindy Baeyens

© Ellen Meiresonne

© Willy Lombaert

© Copyright. All Rights Reserved.

VOCUS fotovriendenkring

 

 

Fotoclub voor iedere fotograaf, jong, oud, ervaren of beginner. Onze vocus gaat naar het creatief en leerrijk schrijven met licht (fotografie) in groep of individueel streven naar het mooie beeld.

Wenst u lid te worden?

 

 

Iedereen kan vrijblijvend één van onze activiteiten bijwonen om de gezellige sfeer van VOCUS op te snuiven. Bevalt onze werking u wel? Dan kan u via info@vocus.be uw kandidatuur stellen waarna u een mail krijgt met de nodige afspraken.

 

 

Clublokaal

 

 

LoS sierteeltmuseum,

Zaffelare - dorp 83,

9080 Zaffelare - Lochristi

 

iedere laatste zondag van de maand (tenzij anders afgesproken)